MagunkrólKapcsolatfelvétel

Mobil  
 

 Mobil

Friss hírek: mobil.hix.com

A mobil kor veszélyei

A jövő a mobil internetezésé, ez köztudott. De amilyen nagyszerű lehetőségeket rejt magában a mobiltelefonos internetezés, olyan veszélyessé is válhat, ha nem vigyázunk. Márpedig a gyártók számára a biztonság egyelőre nem a legfontosabb szempont. >>>info

a mobilgyártókat

Egy maryland-i ideggyógyász perbe fogta a Motorola-t, és másik nyolc telekommunikációs céget, mivel úgy véli, e telefonok használata veszélyes agydaganatok kialakulásához vezet. Újabb hisztéria veszi kezdetét. Dr. Christopher Newman 800 milliós kártérítést követel a beperelt cégektől, mivel úgy gondolja, a mobiltelefon használata az okozta saját agyrákjának kialakulásához.

Az érintett cégek között szerepel még a Bell Atlantic Corporation, és számos más amerikai telefonszolgáltató, illetve a Cellular Telecommunication Industry Association is, és Telecommunication Industry Association is, melyek az iparág jelentős szervezetei.

Newman saját károsodásáért "csupán" 100 millió dollárt követel, a maradék 700 millió dollárt büntetésnek szánja a gyártók és a szolgáltatók számára.

Mivel a telefonok valóban bocsátanak ki egy nagyon kisfokú sugárzást, ezért több cég tart a cigarettaperekhez hasonló mobilperektől. A bírói munkát nehezíti, hogy eddig pro- és kontra hangzottak el szakértői vélemények a mobiltelefonok sugárzását illetően.

 

 

 

 

Email: forgalom@freemail.hu

július 1.

Click Here!