Erotikus sztorik


Csak 18 éven felülieknek!


Kalandozás az erotika világában, sex, pornó ... folyamatosan bövítve ..
 
A Meglepetés A kedd ugyanúgy kezdődött, mint általában. Felébredtem, nyújtóztam egyet, majd a hátamra fordultam. Fontolgattam, hogy átfordulok a másik oldalamra, és tovább alszom, de eszembe jutott, hogy a suli véget ért erre a nyárra. Hirtelen jókedvem lett. Ez azt jelenti, egész nap ülhetek a medencénél és lógathatom a lábam. - Azaz, várjunk csak! Anya mondott valamit a bevásárlásról. - Az még belefér. Felkeltem és végig mértem magamat a falitükörbenel kezdett csorogni a számba. - "Ki ne köpd! Nyeld le!" - rivallt rám Pista. Hányinger kerülgetett, de nem mertem ellenkezni. Mikor mindketten elélveztünk, a nő megfordult, Pista pedig kezébe adott egy duplacsövű gumifaszt. - "Biztos, nem tudod, milyen érzés megdugni egy nőt. Most kipróbálhatod, és érezni fogod azt az érzést, amit a férfiak." - mondta. A nő szakértő módon széthúzta a combjaim, s az ikerpénisz egyik végét a puncimba dugta. Majd szétnyitotta saját pirosló nagyajkait s a bunkó másik végét a saját pinájába nyomta. Lassan köpülni kezdte a punciját. Élvezte, hogy ő az aktív fél, s most művelheti mindazt, amit a teremtés koronái rajta szoktak elkövetni. A gumi sercegett, ropogott. Feltámadtak vad ösztönei, kihasználta a kiszolgáltatott helyzetemet, vadul vágtatott rajtam. Hamarosan mindketten újból kielégültünk. Csöngettek. A házigazda ajtót nyitott és belépett rajta egy fiatal asszony, szemmel láthatólag nem volt már kislány, mert a hasa méretéből ítélve, már a 9. hónapban lehetett. Hamar levetkőzött, és Pistára nézet. Pista elővet egy felcsatolható műfaszt, és a kezembe adta. - "Csatold fel!" - szólt, és én megtettem. - "Most pedig keféld meg ezt az asszonyt! 9 hónapja nem érzett magában faszt." Az asszony végignyúlt az ágyon és felkínálta ölét. Lábait fantasztikusan szétterpesztette, kezével széthúzta a muffját. Négykézláb ereszkedtem, bedugtam műfaszomat a muffjába és gyakorlatlan mozdulattal baszni kezdtem. - "Ütemesebben! Találd el a ritmust!" - szólt Pista. Magam is meglepődtem, mikor néhány próbálkozás után sikerült is. Sőt, még élveztem is, hogy egy másik nőstényt dughatok. Saját puncim is megáradt, s a lógecivel keveredve csorgott a műfütyi mellett. Negyedórai kefélés után végre elélveztem, egész testemben megremegtem. Az asszonyt is sikerült eljuttatnom a csúcsig. - "Ezeket a fotókat pedig elteszem, és ha valamikor nem engedelmeskedsz, vagy ellenem fordulsz, akkor illusztris helyekre fogom elküldeni. Azt is megbánod, hogy megszülettél! Most pedig elmehetsz, de minden vasárnap várlak egy hasonló orgiára." - mondta Pista. ------ Azóta még tehetetlenebb vagyok. Nem tehetek ellene semmit. Rabszolga vagyok. Én vagyok a hülye, hogy megtettem mindent neki. Legjobb lenne, ha nem is lennék, nem élnék. Akkor nem zavarna, ha mindenhova elküldené a fotókat. Vagy eltűnni a föld színéről? Hova, hogy ne találjon meg? De minden ismerősömet nem tudom magammal vinni, meg mit mondanék nekik, miért viszem őket magammal? SEGÍTSÉG!

 

 

Author information goes here.
Copyright © 1997 [Greatsex-Forgalom.hu]. All rights reserved.
Revised: november 14, 2000.
Erotikus képek

Erotikus sztorik


Csak 18 éven felülieknek!


Kalandozás az erotika világában, sex, pornó ... folyamatosan bövítve ..
 
Krisztivel álmodtam
( írta: Sz )

Reggel amint felébredtem farkam zászlórúdként meredezett az ég féle.

Egész éjjel Krisztivel álmodtam...

Felvettem a telefont és tárcsáztam a számát.

"Igen, tessék.." válaszolta.

"Szia Kriszti, Dani vagyok." mondtam.

"Szia Dani. Hogy vagy?" kérdezte.

"Kösz jól. Mondd csak, fel tudsz ugrani most? Tudod, nem vagyok messze."

"Mi? Most? Miért?" kérdezte meglepodve.

"Éppen most ébredtem és egész éjjel rólad álmodtam. Van itt valami a számodra és szeretném, ha megnéznéd." válaszoltam.

Rövid szünet után.

"Hát?... Azt hiszem egy kicsit le tudok lépni innen." - válaszolta megkönnyebbülésemre.

Visszafeküdtem, és amíg vártam tovább szottem az álmaimat. Még nem jutottam túl gondolatban a melleinél, amikor megszólalt a csengo.

Fölkaptam a világos fürdoköpenyem és siettem ajtót nyitni. Kriszti állt ott, teljes valójában vele szemben én is teljes valómban és keménységemben, amit alig tudott eltakarni a köpenyem. Beengedtem Krisztit, becsuktam az ajtót és amint visszaléptem szétnyitottam a köpenyem.

"Ezt akartam mutatni," mondtam, és csak bámult meglepetten az ágaskodó farkamra.

Néhány pillanat múlva a keze önkéntelenül elindult és elkapta a merevedésemet.

Közben levettem a kabátját. A blúzát gomboltam mialatt o a farkamat masszírozta érzékien. Vadul kezdtem csókolni ot, miközben a farkam egyre jobban lüktetett az aranyos kis kezében.

Gyorsan kibontottam a farmerjébol, és a bugyiját a térdéig lehúztam róla. Csodálva néztem karcsú testét, nagyon bozontos ölét és formás lábait.

Lehúztam ot a földre és gyengéden négykézlábas helyzetbe igazítottam. A farmertól és a bugyitól megszabadítottam ot. Kezeimet a gömbölyu tomporára tettem és széttártam a feneke két part